2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Elengedték Budaházyt és Toroczkait is

Szabadon engedte Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót a rendőrség - olvasható a zoom.hu hírportálon hétfő reggel. A rendőrség megerősítette az információt, megjegyezve, hogy mindkettőjüket feljelentették.
2009. március 16. hétfő 10:25 - HírExtra
A rendőrség még vasárnap este közölte: a nemzeti ünnepen harmincöt embert állítottak elő a fővárosban. Az előállítottak közül Budaházy György és Toroczkai László ellen az ügyészségen tesznek feljelentést a rendőrök.

Budaházy Györggyel szemben hatóság eljárásának megzavarása bűncselekmény kísérlete, Toroczkai Lászlóval szemben pedig hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményének előkészülete miatt tesz feljelentést a BRFK a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.

Toroczkai László az Alkotmány utcában arra szólította fel az egybegyűlteket, hétfőn jelenjenek meg a rendőrség Gyorskocsi utcai épületénél, hogy kiszabadítsák Budaházy Györgyöt - jelentették korábban az MTI tudósítói.

Mivel Toroczkai László "felhívta az Alkotmány utcai rendezvényen résztvevőket arra, hogy szabadítsák ki Budaházy Györgyöt", elkövette a hivatalos személy elleni erőszak bűncselekményének előkészületét, ezért előállították - közölte honlapján a rendőrség vasárnap este.

A BRFK hétfőn az MTI-nek megerősítette: Budaházy Györgyöt és Toroczkai Lászlót szabadon engedték és feljelentést tettek ellenük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását