2024. május 14. - Bonifác

Iszonyú! Saját apja szúrta le a 15 éves fiút

Egy 45 éves ajkai vállalkozó szombaton hajnalban leszúrta 15 éves nevelt fiát az Ajka-Bakonygyepesen lévő lakásukban; a fiú életét vesztette. A férfi súlyosan bántalmazta a feleségét is, akit az ajkai kórházba szállítottak a mentők.
2009. március 14. szombat 09:02 - HírExtra
A szökésben lévő férfi ötéves kislányát is keresni kezdte a rendőrség, akit az első feltételezések szerint magával vitt. A kislány azonban hamarosan előkerült, miután az emberöléssel gyanúsított férfi őt otthagyta egy rokonuknál, aki bevitte a gyermeket a rendőrségre - tájékoztatta a a sajtóügyeletes az MTI-t.

Az ajkai kórházba szállított feleség állapotáról egyelőre annyit tudni, hogy a fején sérült meg, CT-vel vizsgálják a traumatológián. Az asszonynak szúrt sérülése nincs - mondta el az MTI tudósítójának a rendőr, aki a kórház bejáratánál felügyel arra, hogy csak kórházi dolgozók mehessenek be.

Az ajkai kertvárosban, a Búzavirág utcában lévő családi házban folyik a helyszínelés. Az oszlopos, tornácos, díszkapus építmény "sugallja", itt módos emberek laknak. Tucatnyi rendőr vizsgálja a nyomokat, a ház előtt több rendőrkocsi áll. A mindössze 14 házból álló kis zsákutcát lezárták, a rendőrök szalagot húztak ki, bejáratát egy autóval állták el.

A közeli benzinkútnál éjszaka szolgálatban lévő férfi az MTI tudósítójának elmondta: ezt a villanegyedet jó módú emberek lakják. "Jól ismerem a Ferit, jól menő fuvarozó, de a feleségének az apja ismertebb és gazdagabb szállítási vállalkozó". Hogyan volt képes megölni egy gyereket? - ismételgette a benzinkutas. A benzinkutas biztosra vette, hogy ha magával vitte is a kislányát, "őt biztosan életben hagyja".

Sz. Ferenc egyelőre szökésben van Fekete Audi Kombi kocsijával, a rendőrség nagy erőkkel keresi. A 45 éves ajkai vállalkozó ellen országos körözést adtak ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását