2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Előzetesben a késelők

Előzetes letartóztatásba helyezte a Kecskeméti Városi Bíróság azt a négy férfit, akiket azzal gyanúsít a nyomozó hatóság, hogy tavaly októberben részt vettek egy Kecskemét-hetényegyházi szórakozóhely megtámadásában – közölte az MTI-vel a Bács-Kiskun
2009. március 12. csütörtök 18:25 - HírExtra
A megyei rendőr-főkapitányság akció osztálya és a bűnügyi osztálya közös rajtaütéssel táborfalvi lakhelyükön elfogott négy férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók a Kecskemét-hetényegyházi szórakozóhely megtámadásával - mondta Nyikos Tamás.

Hozzátette: őrizetbe vételüket és kihallgatásukat követően a nyomozó hatóság javaslatot tett a gyanúsítottak előzetes letartóztatására, melyet csütörtökön hagyott jóvá a Kecskeméti Városi Bíróság.

Ezzel az ügy kapcsán immár tíz férfi van előzetes letartóztatásban. További két ember ellen pedig jelenleg is elfogatóparancs van érvényben - mondta.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság még tavaly rendelt el nyomozást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2008. október 25-én hajnali két óra körül késekkel és bárdokkal felfegyverkezve megjelentek Kecskemét-Hetényegyházán, a Kossuth utca 51. szám alatti szórakozóhelyen. Ott rátámadtak egy harminchét éves

kecskeméti férfira, a szórakozóhely munkatársára, illetve egy harmincnégy esztendős orgoványi vendégre is.

Az inzultus következtében utóbbi több szívtájéki szúrást és hasi, illetve vágott sérülést szenvedett. A házigazdát pedig alhasi, valamint a homlokán szúrt sérüléssel szállították kórházba – idézte fel a történteket Nyikos Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását