2024. március 29. - Auguszta

Top 10! A legdögösebb focis szexbombák - képekkel!

Gyönyörű fehérnemű modellek, bájos színésznők és kacér énekesnők – mindnyájan a komoly fociszurkoló hírében állnak Angliában. A The Sun össze is állított egy listát a legszexisebb lányokból.
2009. március 10. kedd 18:59 - Gedei Szilárd
Nagy-Britannia legnagyobb bulvárlapja, a The Sun összeállított egy listát a legdögösebb angol szurkolólányokról. Na jó, nem biztos, hogy nem találnánk náluk szexisebbet, viszont a lajstromban szereplő szépségek mindegyike híres és fontos személyiség.

Nézzük hát, hogy kik azok a szép leányzók, akik fölkerülhettek a legfanatikusabb angol fociszurkolók közé (a HírExtra megváltoztatta a The Sun eredeti rangsorát, az angol újság eredeti helyezéseit zárójelben láthatják).

10. (3.) Jennifer Ellison – Everton



A gyönyörű modell, énekes és sorozatsztár annak idején még a fiatal Steven Gerrard barátnője volt, aki a kékek legnagyobb riválisánál, a Liverpoolnál focizik. A Mersey partján azonban megbocsátottak a gyönyörűségnek. Szerencsére.

9. (6.) Mel B - Leeds United



Másodosztályú csapatnak sem jár másodosztályú szurkoló: a gyönyörű fekete lány mindig szívesen látott vendég a sárga mezes kiscsapat meccsein.

8. (5.) Patsy Kensit - Tottenham Hotspur



Már az apja is Spurs szurkoló volt, ráadásul második férjét is megfertőzte a fociláz: a Somple Minds frontembere, Jim Kerr megrögzött Celtic fanatikus. Harmadik férje, Liam Gallagher pedig igazi Manchester City fan – a szombat délutánokat azonban a legtöbbször Londonban tölti Patsy a Wite Hart Lanen.

7. (10.) Cameron Diaz – Brentford



Na jó, a történet nem egyszerű: Diaz egyik dietetikusa, Dan Tana volt egykoron a Brentford FC csatára. A jelenleg az angol negyedosztályban vitézkedő kis klub azonban szereti hangoztatni, hogy a csinos filmcsillag az ő szurkolójuk.

6. (7.) Rene Zellweger – Chelsea




Bizony, egy igazi londoni lánynak, mint amilyen Brigit Jones kötelező a főváros egyik egyesületének szorítani. Renének azonban vajmi kevés köze van a focihoz: azért szurkol a kékeknek, mert a film egyes jeleneteit a Chelsea stadionjához közel vették fel…
Forrás: HírExtra/The Sun

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását