2023. december 10. - Judit

Megerőszakolták a gyönyörű énekesnőt

A botrányos énekesnő gyermekként sem volt teljesen ártatlan. Megerőszakoltál, drogozott, és szexelt.
2009. március 9. hétfő 13:59 - HírExtra
Britney Spears a hamvaiba holt hercegnő, azon iparkodik, hogy összeszedje magát. Jelenleg Amerikában turnézik, amire már évek óta nem volt példa. Igen ám, de amíg fellépéseivel foglalatoskodik, addig anyukája sem volt rest.

Ezek a legújabb botrányos pletykák, nem máshonnan, mint Britney mama, azaz Lynne saját maga által írt,  A viharon át című botránykönyvéből kerültek elő.

- Egyszerűen vonzotta az emberek tekintetét és mindenáron sztár akart lenni – hangzik el a könyvben. Könyörgött azért, hogy szerepelhessen.

Hogy a tehetség ne vésszen el, a kedves anyuka feladta tanítói állását, és egész életét lánya menedzselésének szentelne, hiszen nemcsak gyermeke szeretett volna annyira befutni, és sok pénzt keresni.

A szőke leányzó nagyon korán kezdte a sztárráválást, már három évesen megmutatkozott a tehetsége a zene és a tánc iránt. Onnantól kezdve nem volt megállás, egyenes út vezetett a Mickey Mouse Club című gyermekműsorba. Első próbálkozásra túl fiatalnak találták a kicsi Britneyt, de anyukája nem adta fel. Ekkor kezdődött a reklámos korszaka, mert az is volt.

Két évnek kellett eltelnie, hogy ő legyen a Mickey Mouse klub egyik főszereplője. A US Weekley című amerikai bulvárlap szerint Britney élete ekkor pecsételődött meg, ugyanis az egyik, finoman szólva is korosodó producer olthatatlan vágyat érzett a hamvas kislány iránt.

- Nyílt titok volt, hogy a műsor gazdag és befolyásos producere vette el Britney szüzességét, megerőszakolta, megrontotta a gyermeket – árulta el egy bennfentes a US Weekleynek.

Ezek után Britney nem várt sokáig, tizennégy évesen egy jóképű sportolóval, a tizenkilenc éves Reg Jones-szal kezdett randizgatni. A fiú semmit sem rejtett véka alá.

- Britney gyönyörű, és nagyon népszerű lány volt, mindenki őt akarta a fiúk szerelmesek voltak belé. Boldog voltam, hogy az én barátnőm. Szexeltünk, de nem én vettem el a szüzességét, ezen meg is lepődtem, hiszen csak tizennégy éves volt. Arról sosem beszélt, hogy miként is veszítette el – mesélte Reg Jones.

Britney anyuka szerint lánya, már tizenöt évesen drogfüggő volt.

- A saját szememmel láttam, hogy az én pici lányom szívja a kokaint. Egy magán repülőgépen ült és drogozott. Mivel akkoriban már elég jól keresett, nem tehettem semmit. A kislányom romlott tini lett.

Vele ellentétben, természetesen Britney teljesen másképp emlékszik vissza gyermekkorára.

- Nyolc évesen egyedül aludtam szállodai szobákban. Sírtam, és nagyon féltem, de anyám kényszerített, mert sztárt akart belőlem faragni. Bántottak, de ő nem segített nekem, szörnyű gyerekkorom volt.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását