2024. május 3. - Tímea, Irma

Világsztár Budapesten

A francia sikerfilm, a Largo Winch - Az örökös főszereplője szerint az általa játszott karakter lényegesen életszerűbb James Bondnál. A komikus-színész az akciókban gazdag képregény-adaptáció egyetlen jelenetében sem használt dublőrt - derült ki a kedd dé
2009. március 3. kedd 22:00 - HírExtra
"Largo figurája több szempontból is közel áll hozzám: ő is több kultúrához kötődik, gyerekkorában kénytelen volt lakhelyet és életmódot cserélni, és persze imádja a kalandot" - mondta el Tomer Sisley.

"Bár egyesek a francia James Bondként emlegetik Largót, szerintem nincs sok hasonlóság a két figura között; Largo nem a világot, hanem az életét menti, habár a szép nők társaságát ő sem veti meg" - tette hozzá.

"A forgatást kemény felkészülés előzte meg: 5 hónapig edzettem, és igyekeztem megtanulni szerbül" - idézte fel a színész, hozzátéve, hogy már tervezik a Franciaországban rendkívül sikeres kalandfilm második részét.

A karrierjét stand-up komikusként kezdő Sisley elmondta, hogy dolgozik most egy forgatókönyvön, amelyről csak annyit árult el, hogy távolról sem komédia lesz. "Színész akarok lenni, nem az ügyeletes vicces pasi" - jegyezte meg.

A színész, aki filmje keddi díszbemutatójára érkezett Magyarországra felidézte, hogy nagyon jó volt Kristin Scott Thomasszal együtt dolgozni, véleménye szerint egy ekkora sztár hatalmas biztonságérzetet ad egy kezdő színésznek.

A látványos kalandfilmet Jérome Salle, az Anthony Zimmer készítője rendezte, női főszereplője Kristin Scott Thomas, aki többek között Az angol beteg és a Négy esküvő és egy temetés című filmekben volt látható. A Largo Winch - Az örökös című filmet csütörtöktől vetítik a hazai mozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását