2024. május 3. - Tímea, Irma

Nőnapi Házasságtörő Nők Klubja

A moszkvai Nőnapi Házasságtörő Nők Klubjának tagjai minden év március 8-án, de csakis ezen a napon idegen urakkal találkoznak, és legtöbbször fel is szarvazzák férjeiket, de állítják, hogy ezt éppen családjuk érdekében teszik.
2009. március 8. vasárnap 15:04 - HírExtra
A klub véletlenül jött létre. Lena, az egyik alapító férje közölte, hogy a nőnapot édesanyjánál tölti. Veszekedés tört ki, a férj elutazott, s a sértett asszony barátnője javasolta: menjen el valahová egy vidékről néhány napra érkezett kollégával. A találkozó másnap reggel ért véget, s addigra Lena mérge elszállt. Ez adta az ötletet, hogy március 8-án - amelyet a klubtagok a Férfiúi Képmutatás Napjának neveznek - mindig legyen kéznél szükség esetére egy férfi, aki kész megszépíteni egy hölgy magányát. Lena elmondta ötletét barátnőjének, s a mozgalom beindult.

A mintegy 200 tag mindegyike tud egy-két vállalkozó kedvű férfit - rokont, barátot, szomszédot, kollégát, esetleg volt férjet - és ezek egyikének telefonszámát adja meg klubtársának, akitől cserébe egy másik telefonszámot kap. A klub nyilvántartást vezet, hogy ugyanaz a pár kétszer ne találkozzon.

A randi lutri, mert kizárólag a férfi korát és magasságát szabad megadni. A körbe bekerülő urak többnyire maradnak, kivéve ha megnősülnek.

Az egyik klubtag elmondta: a nőnapi randevúk egyáltalán nem mindig végződnek az ágyban, s a legtöbb hölgy az év ezen egyetlen napjától eltekintve férjét szerető, ideális feleség, akinek az idegen udvarlásától megerősödő önbizalma elegendő az év többi 364 napjára.

A klub kötetlenül működik, de van felvételi teszt, amelyet egy tag - a pszichológia doktora - állított össze. Az alkalmas a tagságra - és annak van ideje megcsalni a férjét -, aki az alábbi állítások legalább felére igenlő választ ad.

A házassága 3., 7., vagy 17-20. évében jár (Ezekre az évekre esik a legtöbb családi válság.)

Férjezett barátnője viszonyt kezdett, s ön nem ítélte el ezért
Betegre eszi magát a férjével a vasárnapi ebédeken (Kutatások szerint a nők munkaszüneti napokon többet esznek, kivéve, ha olyan férfivel osztják meg az asztalt, akit szexuálisan vonzónak találnak.)

Fehérneműjét elsősorban kényelmi szempontok alapján vásárolja
A korábbinál kevesebb érzelmet váltanak ki a szagok-illatok (A rendszeres nemi élet mellett termelődik egy olyan hormon is, amely a szaglást teszi érzékenyebbé, s e hormon hiánya a nemi élet elégtelen voltára utal.)

Úgy véli, a család létezhetne szex nélkül is, és úgy talán még jobb is lenne

Feláldozta magát a gyerekeknek, idős szülőknek, a tudománynak, vagy másnak. (Ez azt leplezi, hogy nem mondhatja: szeretek és szeretnek)

Az ivás szó kizárólag a születésnap, munkahelyi buli, vagy berúgás képzetét hívja elő (Ha egy romantikus vacsorát, táncolást, vagy szexet idéz fel, akkor még van a nő életében valami romantika.)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását