2024. május 5. - Györgyi

Gyurcsány olyan nagy király, hogy egész Európa válságát megoldja?

Négyféle teendőt foglal magában az a Közép-Európának szóló, 180 milliárd euró értékű stabilizációs és integrációs program, amelyet Magyarország kezdeményezett a gazdasági válság leküzdésére, jelentette be brüsszeli sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc min
2009. március 1. vasárnap 12:30 - HírExtra
Kifejtette: a program célja pénzt biztosítani az országoknak, megerősíteni a bankokat tőkével, átalakítani magánszemélyek és vállalatok rövid lejáratú hiteleit hosszabb távú hitelekké, valamint közvetlenül segíteni a reálgazdaságot új hitelekkel, támogatásokkal, beruházásokkal.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

liberal1
2009. március 1. 16:18
Gyurcsánynak vannak szimpatikus vonásai - pl a cigányozással szembeni határozott, bár néha (ld. miskolci rendőrkapitány-ügy) pipogya fellépés. Orbán undorító, de miniszterelnöknek kevésbé volt kártékony, mint ez a tehetetlenkedő és feleslegesen sokat hablatyoló reformpojáca. Néha már azt gondolom, jobb lesz Orbán. Különösen akkor, amikor Gyurcsány, aki mégiscsak az elmúlt évek katasztrófához vezető politikájának fő felelőse volt, a megmentőnk színében tetszeleg.
manioka
2009. március 1. 14:04
Na Gyurcsány sem egy szent, de legalább próbálja az elrontott hibáját illetve hibájukat valahogy helyre hozni, ha ezt még saját magukon és gazdagokon kezdené, akkor egyetértenék vele, az orbánc be se vallott semmilyen disznóságát, és a köreit erős agymosásnak vetette alá. inkább ezt is politikai ámokfutásra hasonlit, az ország külföldön történő lejáratásával.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását