2021. március 5. - Adorján, Adrián

Cini magányos, de remél

Zalatnay Sarolta elmúlt hatvan éves. És szingli. Ezért tántoríthatatlanul keresi az igazit.
2009. február 26. csütörtök 13:59 - HírExtra
Cini a Borsnak bevallotta 25 éve mardossa a lelkét egy elszalasztott lehetőség. Akkor álmai férfiát szerezhette volna meg, ám mint mondta, akkor más volt a leányzó fekvése. Hogy ezen mit kell érteni, nem teljesen világos, de fogadjuk el, hogy valamely okból végül nem sikerült összejönnie Brian Mayel.

Azóta a Queen világhírű gitárosa sem fiatalodott, ám minden bizonnyal nincsenek anyagi jellegű gondjai, mint Cininek. Az énekesnő elmondása szerint erősen megérzi a válságot. Elárulta, ahogy a gazdasági krízis begyűrűzött hazánkba őt is egyre kevesebbszer hívják fellépésekre, így egyre nehezebbé vált az élete. Ettől persze még törleszti az általa megkárosítottak felé a részleteket.

A feltámadást egy valoságshow ötletétől reméli. A retroláz miatt egyre népszerűbbek azok a lehanyatló sztárok, akik a hatvanas évek Táncdalfesztiváljain tűntek fel és alapozták meg karrierjüket. Korda György, Koós János, vagy Mary Zsuzsi mindmáig a kedvelt alakjai a bulvármédiának.

Ennek felismerése nyomán indult el a Táncdalfesztivál Anno sorozat, melyben ezek a régről ismert előadóművészek lépnek fel. Cini elmondta, nagyon jó érzés volt, hogy állva tapsolt nekik a kétezres tomboló közönség. A színfalak mögött pedig remek sztorizgatások folytak a régi szép időkről. Ebből akár egy valóságshow is kikeveredhetne – elmélkedett Cini.

A börtönt is megjárt énekesnő jelenleg szingliként él, lányával Nixivel osztja meg otthonát. A férfiak tekintetében optimista. Ugyan túl van már a hatodik ikszen, de nem adta fel a reményt, hogy megtalálja az igazi boldogságot egy férfi oldalán. Drukkolunk neki.
Forrás: Bors / HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását