2024. április 25. - Márk

Elrontották! Nem lehet játszani a SEGA új gépén

Sajátos fintora a sorsnak, hogy minden idők egyik leghíresebb játékgépeket és szoftvereket gyártó cége, a SEGA egy olyan kézben hordozható masinát dobott piacra, amelyik rengeteg funkcióval büszkélkedhet, viszont játékra egyáltalán nem lehet használni.
2009. február 14. szombat 16:05 - Hírextra
A kézben hordozható legújabb "ketyerék" a Sony PlayStation Portable, a Nintendo DS, az iPhone, az iPod Touch egyre professzionálisabb játékokat képesek futtatatni. A nyáron piacra kerülő The Sims 3 például iPhone és iPod Touch gépekre is egyaránt megjelenik a PC mellett. Ilyen körülmények között több mint furcsa, hogy pont egy olyan cég dob piacra egy játékok futtatására képtelen kicsi kézi gépet, amelyik konzolok és szoftverek gyártásával vált híressé a játékpiacon.

SEGA-hoz közelálló források szerint a Nomad elnevezésű masinába eredetileg építettek volna flash (egyszerűbb, leginkább PC-n alkalmazott animációs technológia) alapú játékos funkciót, de végül is kiszedték belőle ezt a lehetőséget - olvasható a www.destructoid.com honlapon.

Ha már játszani nem lehet egy SEGA gépen, akkor vajon mire képes? Videó és zene fájlokat játszik le, fényképezni lehet vele - nagyjából a középkategóriájú mobiltelefonokéhoz hasonló minőségben - illetve emellett rádió és televízió is megtalálható benne. Egyedüli vonzereje az ára lehet: Amerikában egyelőre 50 dollárt kóstál (11.700 forint). Európában egyelőre még nem lehet kapni a készüléket és nincs hír arról, hogy mikor kerül be a kontinensre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását