2024. április 30. - Katalin, Kitti

Orbán meglátogatta a gyászoló csapatot

Orbán Viktor a veszprémi sportcsarnokba látogatott hétfőn este, ahol beszélgetett a kézilabdacsapat vezetőivel és játékosaival, majd mécsest gyújtott a meggyilkolt Marian Cozma emlékére - mondta Szijjártó Péter szóvivő az MTI-nek.
2009. február 9. hétfő 20:52 - Hírextra
A szóvivő - a vehir.hu híradását megerősítve - elmondta, hogy a Fidesz elnöke Navracsics Tibor frakcióvezető, Kósa Lajos alelnök és Schmitt Pál, a párt EP-listavezetője társaságában a Fidesz veszprémi elnökségi ülésének szünetében látogatott el a sportcsarnokban éppen edzést tartó kézilabdacsapathoz.

Orbán Viktor a Veszprém Arénában néhány szót is váltott az edzőkkel és a játékosokkal, mindenkinek sok lelkierőt, kitartást kívánt, és azt is, hogy a vasárnapi mérkőzésükön az elhunyt és sérült társaikért is játszva szerezzenek győzelmet - mondta Szijjártó Péter.

A Fidesz elnöke ezután mécsest gyújtott a vasárnap hajnalban meggyilkolt román kézilabdás, Marian Cozma emlékére.Az MTI úgy tudja, hogy Mocsai Lajos, az MKB Veszprém vezetőedzője a nap folyamán meglátogatta a kétnapos elnökségi ülésen Veszprémben tartózkodó Fidesz-vezetőket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

bocs
2009. február 10. 23:07
Miért ne mehetett volna el.? Ez nem haszon húzás. Tiszteletétt tette mint megannyi sport szerető ember.
thurvj97
2009. február 10. 12:49
Pont te hiányoztál ! Még a gyászból is hasznot akar húzni!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását