2024. április 29. - Péter

Dunaújváros is fejet hajt

Dunaújvárosban néhány százan, köztük a Dunaferr SE sportolói emlékeztek gyertyagyújtással, néma főhajtással hétfő kora este a vasárnap meggyilkolt Marian Cozmára, az MKB Veszprém román válogatott kézilabdázójára.
2009. február 9. hétfő 19:50 - Hírextra
A Dunaferr SE férfi kézilabda-szakosztályának felhívására körülbelül kétszázötven-háromszáz ember gyűlt össze a Dunaferr Sportcsarnoka előtt. Az MTI tudósítójának helyszíni beszámolója szerint nem sokkal öt óra előtt kezdtek gyülekezni a megemlékezők, köztük több iskola diákjai, tanáraik és szüleik kíséretében.

A sportcsarnok bejáratánál Cozma fotója előtt gyertyákat, mécseseket és virágokat helyeztek el. Öt órakor a Dunaferr SE férfi és női kézilabdázói, más sportágakat képviselő felnőtt- és utánpótláskorú sportolói is csatlakoztak az emlékezőkhöz. Mindannyian egy-egy mécsest gyújtottak Cozma emlékére, majd felsorakoztak és néma főhajtással adóztak sporttársuk emlékének.

A megemlékezés, amely fél hatkor véget ért, mindvégig csendben, békésen zajlott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását