2024. április 26. - Ervin

Sokkoló képek! Belevéste szerelme vállába a nevét

Sokkoló képeket közölt a The Sun című angol bulvárlap arról, ahogy egy fiatal lány nem mindennapi módon vallott szerelmet barátjának. A kedves Dominique késsel véste szerelme testébe a nevét!
2009. február 5. csütörtök 16:29 - Hírextra
Wayne Robinson csak egy kis kellemes együttlétre vágyott, ehelyett azonban egész életre szóló ajándékot kapott.

„Nem tetoválásért mentem fel hozzá, hanem csak egy kis szexért. Amit kaptam, ahhoz hasonlót utoljára a Szökés című sorozatban láttam. Még mindig nem hiszem el, hogy ezt tette velem, gyűlölöm!”

Wayne és Dominique egy Blackpool melletti szórakozóhelyen ismerkedtek meg múlt héten. Egy átbulizott éjszaka után a lány felhívta magához a fiút. Az éjszaka – elmondásuk szerint – nagyszerűen alakult, s az alkoholtól mámorosan feküdtek ágyba…



Másnap reggel a fiú erős fájdalmat érzett a jobb vállán, s amikor megnézte, rémülten ugrott fel. Válla tele volt mély vágásokkal és egy örökre belevésett névvel: „Dominique”.

Egyből kórházba rohant, ahol erős fájdalomcsillapítót kapott, de amikor az orvosok szemügyre vették a sebeket, csak a fejüket csóválták: ezt még a létező legmodernebb technikával sem tudják eltávolítani.

A lány szerint ő csak Wayne kérését teljesítette, akinek megtetszettek újdonsült partnerének tetoválásai (a lány testét nyolc különböző tetoválás díszíti), s arra kérte, hogy csináljon neki is egyet, s ő csak emiatt vette kezébe a kést.

A fiú a sok elfogyasztott alkohol miatt nem emlékszik semmire, de nehezen tudja elképzelni, hogy ezt mondta volna. Akárhogy is történt, egy dolog biztos: a kellemes együttlétnek komoly ára volt, mert a fiúnak az egyéjszakás kaland nyomait élete végéig viselnie kell.

Mindenesetre súlyos testi sértés miatt eljárás indult a szerelmét rendhagyó módon kifejező Dominique ellen.
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását