2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Határsértő embercsempészek buktak le

Embercsempészt és határsértőket fogtak el Solt külterületén; a szerb-horvát állampolgár által vezetett kisbusz 18 koszovói, valamint egy szerb állampolgárt szállított - közölte az MTI-vel kedden a rendőrség.
2009. február 3. kedd 09:50 - Hírextra
A kisbuszban utazók ismeretlen helyen léptek Magyarország területére hétfőn - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy beszámolt arról, hogy az embercsempész által vezetett kisbuszban 11 felnőtt és hat fiatalkorú, valamint két kiskorú személy volt, akik tiltott határátlépést követtek el az embercsempész segítségével.

A személyek közül 11 felnőtt és a két kiskorú gyermeket átadtak a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságának, míg a hat fiatalkorú közül három a kunfehértói gyermekotthonba, három pedig a bácsalmási gyermekotthonba került.

A 45 éves szerb-horvát állampolgárságú gépkocsivezető férfit őrizetbe vették és embercsempészés megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene - fűzte hozzá a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását