2024. május 19. - Ivó, Milán

Újabb, ezúttal sikertelen bankrablás Budapesten

Bankot akartak kirabolni hétfőn Budapesten, az akció sikertelenül végződött; az elmúlt két hónapban nyolc pénzintézetet támadtak meg a fővárosban.
2009. február 2. hétfő 14:12 - Hírextra
Délelőtt egy zuglói, Kerepesi úti bankba lépett be egy ismeretlen férfi, majd - feltehetőleg fegyverrel - a készpénz átadására szólította fel az alkalmazottakat - közölte a BRFK. A biztonsági őr közbelépett: megkísérelte elvenni a támadó fegyverét, majd dulakodni kezdtek. A férfi valószínűleg nem számított a biztonsági őr fellépésére, s végül pénz nélkül menekült el a bankból.

A rablási kísérlet során lövés nem dördült, személyi sérülés sem történt. A BRFK megkezdte a nyomozást.

Legutóbb január 28-án fosztottak ki egy bankfiókot a Váci úton, egy bevásárlóközpontban. Ugyanaznap egy pénzszállítót is kiraboltak. Előtte néhány nappal két XI. kerületi pénzintézetet raboltak ki. Január 13-án, egy óbudai bank kifosztásánál, a rabló túszt is ejtett, akit később elengedett, és sikerült egérutat nyernie.

Decemberben egy újbudai és egy ferencvárosi pénzintézetet raboltak ki. Az elkövetők feltehetőleg ott is fegyverrel fenyegették meg a banki dolgozókat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását