2024. április 29. - Péter

Játsszon és nyerjen 200 milliós álomlakást!

Az őrült ötleteiről ismert bróker, David Mackie a napokban meghirdetett egy internetes nyereményjátékot, amelynek fődíja a bróker több mint 200 millió forintot érő luxuslakása. A játékban bárki részt vehet, aki szereti a sudokut.
2009. január 30. péntek 13:07 - Hírextra
Az angol brókernek már korábban is voltak elképesztő ötletei, ezeknek is köszönhetően tett szert hatalmas vagyonra, amelynek az egyik legértékesebb darabját ajánlja fel az internetes játékban. A ház több mint 200 millió forintot ér, négy fürdőszobás, két kert tartozik hozzá és – mivel a tengerparton fekszik – kikötő-használat is jár hozzá.

Aki szeretné megnyerni, annak a következőket kell tennie. Először is regisztrálnia kell a www.win-free-home.com honlapra és átutalnia 50 fontot (körülbelül 16 ezer forintot), majd megfejtenie a sudoku-feladványt. Ezután már csak hátra kell dőlni és szurkolni annak, hogy minket sorsolnak ki győztesnek.



50 fontért lakáshoz jutni tényleg nem rossz, de vajon megéri-e ez a brókernek, nem válik-e hajléktalanná David?

„Én is jól járok az üzlettel, mert biztos vagyok benne, hogy sokan fognak majd játszani. Gondolnom kell a nyugdíjaséveimre is, Egyiptomba akarok költözni, ahol már több házat is vásároltam." - közölte mosolyogva a Daily Mail újságírójának.
Forrás: hirextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását