2022. augusztus 16. - Ábrahám

Vége! Újabb sztár lép ki a Barátok köztből!

Komoly változás előtt áll az RTL Klub legnépszerűbb sorozata, a Barátok közt! Újabb sztár jelentette be ugyanis, hogy otthagyja a stábot: az egyik legnépszerűbb szereplő döntött úgy, hogy majd’ egy éves szabadságra megy, s az sem biztos, hogy valaha
2009. január 29. csütörtök 11:30 - Hírextra
Aki látott valaha is legalább egy Barátok közt epizódot, az pontosan tudja, ki is az a Magdi anyus. Aki meg nem, az még mindig ismerheti Fodor Zsókát a színházi életből. Amint azt a Bors megírta a színésznő most úgy döntött: nem kíván tovább szerepelni Magyarország leghosszabb és legnépszerűbb szappanoperájában. A kérdés csak az, hogy a producerek hogyan döntenek: végleg kiírják a szereplőt a sorozatból, vagy meghagyják a lehetőséget a visszatérésre?

- Zsóka szeretne hosszabb időre elmenni tőlünk, mert úgy érzi, pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége – ismerte be a Bors hasábjain Kalamár Tamás, a Barátok közt producere. – Megértem, hogy szabadságot szeretne, hiszen rengeteg terve van, de azt nem gondoltam, hogy a megvalósítása nyolc hónapot vesz igénybe. Ez nagyon hosszú idő. Azt is megértem, ha menni akar. Senkit sem bírhatok maradásra erőszakkal. A döntés az ő kezében van, de ha ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez, akkor nagyon nehéz helyzetbe hozza a produkciót – mondta el a Borsnak Kalamár.

A színésznő azonban úgy néz ki már véglegesítette elképzeléseit, amit már meg is osztott a producerrel.

- Bevallom, már akkor elgondolkodtam azon, hogy kérem, végleg írjanak ki a történetből, amikor meghalt az édesanyám – vallotta be Fodor Zsóka. – Négyszer ültünk le tárgyalni Kalamárral, mert szeretett volna maradásra bírni. Rengeteg olyan tervem van, amit szeretnék megvalósítani, de az állandó forgatás mellett nincs időm – indokolta döntését a Mátyás király tér Magdi anyusa.

A nyolc hónapos szabadság azonban lehet, hogy hosszabb lesz, hiszen nem olyan egyszerű a forgatókönyvírók dolga, ha meg akarják tartani a kiskaput a visszatérésre.

- Zsóka nehéz helyzetbe hozza a produkciót – sajnálkozott tovább Kalamár. - Nagyon sajnálná, ha már nem dolgozhatnánk Zsókával, megértem, hogy számára a saját jövője fontos, de nekünk a sorozaté is – mondta végül Kalamár.

Persze ki-ki eldöntheti maga, hogy egy ilyen „érett” szereplő búcsúja mennyiben tesz be a sorozatnak, de abban biztosak lehetünk, hogy talán nem csökkenti drasztikusan a nézettséget. Ráadásul az is érdekes, hogy manapság inkább kirugdossák a színészeket a sorozatokból, saját maguk ritkán mondanak fel.

Persze Magdi anyus tíz év után megteheti. A kérdés csak, az hogy esetleg kit visz még magával?
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását