2024. május 3. - Tímea, Irma

Gyurcsány szembenéz a hazugságokkal?

Kisebb parlamentre van szükség, és át kell alakítani az országgyűlési képviselők javadalmazását, költségtérítését - közölte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a parlamentben csütörtökön.
2009. január 29. csütörtök 10:45 - Hírextra
A kormányfő szerint jelentősen csökkenteni kell az önkormányzati képviselők számát, az önkormányzati igazgatás méretét. Ezek mellett hozzá kell nyúlni a pártfinaszírozáshoz is - mondta a miniszterelnök.

A kormányfő szerint ha a politikai elit önmagát védi, el fogja veszíteni a lehetőséget arra, hogy minimális változásokat kezdeményezzen.

"Vagy képesek vagyunk a hazugságokkal szembenézni és magunk is változni, vagy az ország nem lesz képes megtenni mindazt, amire nagy szüksége van" - fogalmazott a Gyurcsány Ferenc. Ezt a mondatot az ellenzéki padsorokban morajlás kísérte.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

nussi63
2009. január 31. 14:01
Tessék mondani? Miért kellett ezzel az ötlettel ilyen sokáig várni? Az nem létezik, hogy eddig nem jutott eszükbe, csak senki nem merte bevállalni?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását