2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Obama nem tudja hol van

Az ablakon át közlekedne Barack Obama; legalábbis az ajtó helyett az ablakon keresztül akart bemenni a Fehér Házban az ovális irodába kedden az amerikai elnök.
2009. január 29. csütörtök 10:37 - Hírextra
Úgy tűnik, a washingtoni elnöki rezidenciába egy hete beköltözött Obama még nem ismeri ki magát kellőképpen új otthonában - írta a New York Daily News, az Egyesült Államok 5. legnagyobb, 700 ezres példányszámú napilapja.

A napilap fotót is közölt arról, hogy Obama - talán gondolataiba merülve - az ablak felé közelít, hogy belépjen az ovális irodába. Az elnök nem sokat tévedett, az ablakhoz hasonló üvegkazettás ajtó csak néhány lépéssel volt odébb.

Mint a Daily News felidézte, Obama elődjével, George Bush volt elnökkel 2005-ben Pekingben hasonló eset történt: amikor sietve távozni akart egy sajtótájékoztatóról, rossz irányba fordult, és egy zárt ajtó előtt találta magát, értetlenül szorongatva a fogantyút.

A Bush akkori melléfogásáról készült felvétel bejárta a sajtót, Obama tévedésére azonban nem csapott le a bulvársajtó. Az elnök szerdán, amikor ajtónak nézte az ablakot, a kongresszusból tért vissza, ahol kiderült, hogy a republikánus ellenzék nem támogatja 825 milliárd dolláros gazdasági ösztönző csomagját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását