2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Szili nem válaszol

Szili Katalin kegyeleti okokból nem kívánt reagálni arra, hogy lenne-e Pécs polgármesterjelöltje. Az Országgyűlés szocialista elnöke a házbizottság soron kívüli ülése után, szerdán hárította el az újságírók érdeklődését ebben az ügyben.
2009. január 28. szerda 17:53 - Hírextra
A kérdések annak kapcsán hangzottak el, hogy a Hírszerző internetes portál információi szerint a helyi szocialisták felsorakoztak Szili Katalin mögött, és már sokan megkeresték, hogy induljon a polgármesteri székért, de ő még nem döntött erről.

Tasnádi Péter, az MSZP országgyűlési képviselője, Pécs polgármestere kedden halt meg. A politikus 2008 májusában jelentette be, hogy daganatos betegségben szenved, de eldöntötte, hogy le fogja küzdeni azt, tovább dolgozik, és kitölti 2010-ig szóló mandátumát a város élén.

Tasnádi Péter 2006 óta volt Pécs polgármestere. 2007. február 12-én a Baranya megyei területi listáról került be a parlamentbe, miután Tóth Bertalan lemondott mandátumáról.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását