2024. május 14. - Bonifác

Tisztújítás az MSZP berkeiben - Ki megy, ki marad?

Simon Gábor indul az MSZP választmányi elnöki tisztéért a tavaszi tisztújításon - erősítette meg a politikus kedden az ATV Reggeli Jam című műsorában."Úgy érzem, erős támogatásom van a párttestületek körében, ahol értékelik azt, hogy nem egyszemélyes show
2009. január 27. kedd 10:57 - Hírextra
Simon Gábor úgy látja, stabil, célokra összpontosító közösséget vezet. Mint mondta, nem tudja, lesz-e kihívója a tisztségre.

Mesterházy Attila hétfőn megfogalmazott felvetésére, miszerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök "110 százalékos embereket keres a párt vezetésébe", Simon Gábor azt mondta, hogy őt "még ilyen szempontból nem mérték meg", de úgy érzi, képes arra, hogy az adott szerepkörben helyt álljon.

Az MSZP rendezett viszonyok között készül a tisztújításra, de érzékelhető a versenyhelyzet - mondta a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára. Szerinte azonban ez más, mint az ellenzékkel folytatott verseny, de - mint mondta - mindkettőre érdemi módon kell felkészülni.

Simon Gábor úgy látja, hogy az emberek elfogadják, ha felnőtt módon beszélnek velük. Ezért világossá kell tenni, hogy elhúzódó válságra kell felkészülni, amelynek még csak az elején vagyunk - mondta. Ebben az időszakban a munkahelyek megtartása az elsődleges cél, amelyhez 6 milliárd forint értékben írt ki a minisztérium pályázatokat. Biztató, hogy ezek iránt rendkívüli az érdeklődés - mondta a politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását