2024. május 7. - Gizella

Az MSZP gratulált

Az MSZP gratulál Bácskai Jánosnak, a Fidesz jelöltjének a IX. kerületi időközi parlamenti képviselő-választáson elért győzelméhez - mondta Burány Sándor, az MSZP fővárosi elnöke vasárnap este az MTI-nek. A politikus szerint pártja kampánya jól sikerült a
2009. január 25. vasárnap 21:20 - Hírextra
Az MSZP azt kívánja a megválasztott képviselőnek, hogy szakszerű munkával dolgozzon az Országgyűlésben a ferencvárosiakért - fogalmazott Burány Sándor.

A pártvezető úgy vélte, az MSZP az első fordulóhoz képest jelentősen gyarapítani tudta szavazatainak számát, a kampány második félideje ebből a szempontból jól sikerült.

Sajnos, a nagy különbséget ezzel a hajrával sem tudtuk behozni - tette hozzá.Burány Sándor nem kívánta kommentálni a ferencvárosi választási bizottság azon határozatát, miszerint választási alapelvet sértett az MSZP, mert a korábbi eltiltások ellenére sem vett le a honlapjáról két, a Fideszt sértő állítást.

Az időközi országgyűlési képviselő-választások második fordulójában a Fidesz jelöltjére, Bácskai Jánosra 5332, az MSZP jelöltjére, Bánsághi Tamásra 2452, a Jobbikéra, Szegedi Csanádra 674, a Humanista Pártéra, Várady Tiborra 350, a Magyar Kommunista Munkáspártéra, Paulik Péterre 48 választó szavazott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását