2024. május 6. - Ivett, Frida

A Fidesz megmutatta?

Bácskai János (Fidesz) szerint kudarcot vallott az MSZP és az SZDSZ törekvése, hogy érvénytelen legyen az időközi országgyűlési választás vasárnapi második fordulója is Ferencvárosban.
2009. január 25. vasárnap 21:12 - Hírextra
A főváros 12-es választókerületében mandátumot szerzett politikus megköszönte a választóknak, hogy felelősen viselkedtek, és nem hagyták parlamenti képviselet nélkül Ferencvárost.
Bácskai János hangsúlyozta: az itt élő emberek a változásra szavaztak.

Az eredményt történelminek nevezte, mert arra még nem volt példa a rendszerváltás óta, hogy időközi választáson a jobboldal átvegyen egy mandátumot a baloldaltól.

Az előzetes, nem hivatalos eredmény szerint Bácskai Jánosra 5332, az MSZP jelöltjére, Bánsághi Tamásra 2452, a Jobbikéra, Szegedi Csanádra 674, a Humanista Pártéra, Várady Tiborra 350, a Magyar Kommunista Munkáspártéra, Paulik Péterre 48 választó szavazott a főváros 12-es számú választókerületében megtartott időközi választás második fordulójában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását