2024. május 17. - Paszkál

Újabb Szávay-győzelem

Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával az oldalán győzött a női párosok második fordulójában, és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
2009. január 24. szombat 12:02 - Hírextra
Az egyesben már hétfőn búcsúzó magyar játékos és partnere a nyolcadik helyen kiemelt Csuang Csia-csung, Szun Tien-tien (Chuang Chia-Jung, Sun Tiantian) tajvani, kínai kettős után ezúttal a cseh Iveta Benesova, Barbora Zahlavova-Strycova duót győzte le ugyancsak három játszmában.

Szávayék a legjobb 16 között a kilencedik helyen rangsorolt Daniela Hantuchova, Ai Szugijama szlovák-japán párossal találkoznak. "Végre jól és felszabadultan játszottam, bejöttek az ütések, emellett sokat javult a szervám, az egész meccsen bátran adogattam.

A 13-as pályát meglátva kicsit aggasztott, hogy ott kaptam ki egyesben idén és tavaly is, de aztán - bár Vesznyina az elején kicsit a tudása alatt játszott - mindketten remekül teljesítettünk, főleg a döntő szettben. Ez a győzelem jót fog tenni az önbizalmamnak, és ha kapunk most egy pihenőnapot, akkor remélhetőleg a betegségemet is sikerül teljesen kihevernem" - nyilatkozta honlapján a világranglistán 25. magyar játékos.

Eredmény: női páros, 2. forduló (a legjobb 16 közé jutásért): --------------------------------------------------- Szávay Ágnes, Jelena Vesznyina (magyar, orosz)-Iveta Benesova, Barbora Zahlavova-Strycova (cseh) 4:6, 6:4, 6:3
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását