2024. március 29. - Auguszta

30 évvel ezelőtti félrelépésért ölte meg férjét

Fűtőolajjal leöntötte és felgyújtotta 80 éves férjét féltékenységből egy 73 éves, nyugdíjas asszony egy Tula melletti orosz faluban.
2009. január 24. szombat 15:30 - Hírextra
Anna asszony az utcán pletykálkodott szomszédasszonyával, amikor elment mellettük régi barátnője, Zója. A szomszéd megjegyezte: bezzeg most jóba van Zójával Anna, pedig a férje valaha éppen hozzá járt.

Az asszony hazarohant és kérdőre vonta férjét, aki beismerte, hogy a dolog megtörtént, de hát mikor volt az már, jó 30 éve.

Anna némi hangos veszekedés után fejbe verte emberét valamivel, s amikor az eszméletlenül a földre esett, leöntötte fűtőolajjal és felgyújtotta.

Az asszony soha nem lehetett valami gyengéd feleség: a Komszomolszkaja Pravda című lapnak a falubeliek elmondták, hogy Kolja bácsinak egész életében hallgass volt a neve odahaza. Az öreg már évek óta a szomszédokhoz menekült elszívni egy-egy cigarettát, mert a felesége megtiltotta neki a dohányzást.

A tettes az újságírókat is meglehetősen agresszívan fogadta: "Mit meséljek? A férfi mind disznó, ez is megcsalt engem, biztos te is csalod a feleségedet. Nem bírtam ki, ennyi."

Az ügyben nyomozást indítottak, de az öregasszonyt nem vették őrizetbe, úgysincs hová mennie. Ha a pszichológusok beszámíthatónak találják, alighanem börtönbe kerül féltékenységből elkövetett gyilkosság miatt...
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását