2024. május 2. - Zsigmond

Kozmann ott akar lenni a vb-n

Ott szeretne lenni, leginkább egy négyes tagjaként az idei kajak-kenu világbajnokságon Kozmann György, aki korábbi társa, Kolonics György tragikus halála után új partnerrel, Kiss Tamással nyert bravúros bronzérmet kenu kettesben a pekingi olimpián.
2009. január 23. péntek 12:44 - Hírextra
Az Atomerőmű SE 30 éves versenyzője azt tervezte, hogy a játékok után visszavesz a tempóból, s ez - már ami a vizet illeti - sikerült is, a parton viszont őrült hajsza következett számára, hiszen a különböző rendezvények mellett a médiában is sokat szerepelt, valamint könyvet is írt "Kolónak" emléket állítva.

"Decemberig meg sem álltam, most viszont már kicsit nyugodtabb az életem – idézte a szövetség honlapja Kozmannt. - Napi egyre csökkentettem az edzéseim számát, és Kiss Tamással is megbeszéltük, hogy a párosunkba most nem tudok annyit munkát beletenni. Végre van időm magamra, olvasok, pihenek, röviden: megálltam egy hosszabb szusszanásra."

A világbajnok kenus ugyanakkor most rövid időre felfüggeszti, amit eltervezett, hiszen a tatai edzőtáborban napi két edzést vezet számára Ludasi Róbert.

"Hiányzott a mozgás, de úgy elszoktam mindentől, hogy másfél nap után kidőltem – árulta el. - Most már jobban megy, és ki akarok jutni az idei vb-re, leginkább négyesben."

A kajak-kenusok idei világbajnokságát a kanadai Dartmouthban rendezik augusztus 13. és 16. között.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását