2024. május 13. - Szervác, Imola

Képviselőt vertek meg és raboltak ki

Megverték és kirabolták a XV. kerületi képviselő-testület MSZMP-s önkormányzati képviselőjét rákospalotai otthonában csütörtökről péntekre virradó éjszaka - közölte Hajdu László (MSZP) polgármester az MTI-vel.
2009. január 23. péntek 18:22 - Hírextra
A Pázmány Péter utca egyik családi házában egyedül élő 78 éves Csaba Elemérre több ismeretlen férfi tört rá. Miután berúgták az ajtót, pénzt követeltek, majd durván bántalmazták az idős férfit - mondta el a kerületi vezető.

A rablók az MTI értesülése szerint mintegy 140 ezer forintot zsákmányoltak.Hajdu László közölte: a képviselő sérülései szerencsére nem súlyosak, ám a támadás lelkileg rendkívül megviselte a férfit, aki várhatóan nem is vesz majd részt a testület e havi ülésén.

Hozzátette, hogy a kerület vezetése minden szükséges segítséget megad a kirabolt képviselőnek. A polgármester szégyenteljes cselekedetnek mondta az idős ember megtámadását és kifosztását, ami - mint megjegyezte - sajnos nem egyedi eset.

A rablás ügyében a XV. kerületi rendőrkapitányság indított nyomozást.Az 1931-ben született Csaba Elemér az egyetlen MSZMP-s (Magyar Szocialista Munkáspárt) önkormányzati képviselő a fővárosban, és 1990 óta folyamatosan tagja a XV. kerületi képviselő-testületnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2009. január 23. 19:35
Ha valakit "agyonvernek", "agyonlőnek", a magyar nyelvben azt jelenti, hogy az illető meg is halt. Pont.

Mindenféle kulturálatlan műveletlen figurák ragadnak pennát manapság, és neveztetik újságírónak magukat. Azonban egy értelmes magyar mondatot sem képesek leírni, értemi zavar, vagy ordító helyesírási hiba nélkül.
Al_Muazib
2009. január 23. 18:48
Én ilyen újságirót örökre eltiltanák! Ha valakit agyonvertek az természetessen nem vesz részt a következő gyűlésen.,legalább is ezt sugalja a cikk címe.
Egyébként sajnálom a képviselőt.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását