2024. május 7. - Gizella

Hasít a Jánosik

Elkészült a gyorsmérleg, az elsősorban takarítással és építőipari tevékenységgel foglalkozó Jánosik és Társai Kft. múlt évi gazdálkodásáról. A miskolci központú cég tavalyi árbevétele meghaladta a 4,1 milliárd forintot, ez 1,1 milliárd forinttal több az a
2009. január 23. péntek 12:03 - Hírextra
A tulajdonos 4.5 milliárd forintos bevételre számít 2009-ben. Az építőipari tevékenység és a takarítás mellett üzemeltetési, külterület gondozási, illetve őrző-védőszolgáltatásokat nyújt a cég. Jánosik Lajos kifejtette, hogy a cég megbízásai között a zöldmezős beruházások, épület felújítások mellett, az idén mintegy fél milliárd forint értékben tervez bővíteni, felújítani és akadálymentesíteni környékbeli és a megyén kívüli oktatási intézményeket, iskolákat és óvodákat. A cég tevékenysége várhatóan strukturális változáson megy keresztül, de továbbra is megmarad fő tevékenységnek, a piacvezetőnek mondható takarítás, illetve fontos ágazatként az őrzés védelem is.

Jánosik Lajos hangsúlyozta, hogy a megtermelt tőke nagy részét visszaforgatják a cégbe. Az 1989-ben alapított cég 250 főt foglalkoztat (a kiterjedt alvállalkozói körrel együtt további 1000 főnek biztosít munkalehetőséget). A vállalat 96 százalékban Jánosik Lajos tulajdonában van, a cég saját tőkéje megközelíti az 1 milliárd forintot.
Forrás: Pont Ez
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását