2024. május 5. - Györgyi

Medveczky és a Kislompos

Ivan, a feltörekvő, és agyonreklámozott énekes az, aki még Medveczky Ilona kertjébe is beásta magát, és onnan egyenesen az ágyáig menetelt, legalábbis ezt nyilatkozta a Rise FM rádió műsorában.
2009. január 21. szerda 13:09 - Hírextra
Ez a megdöbbentő titok, már fokozni sem tudja a Medveczkyt körbe lengő zűrzavart, de ez a hír Ivannak annál is jobbat tesz. Őszintén vallott a műsorban szerelméről, és pikáns részletekkel is szolgált a kapcsolatukat illetően.

Elmondása szerint, eleinte csak segédkezett a kertészkedésben Ilonának, viszont napról-napra egyre jobban kijöttek egymással, mígnem kialakult közöttük a kölcsönös vonzalom. Úgy tűnik a fűnyírás, kapálás meghozta a táncosnő és Ivan kedvét, mert a kerti munka után rögvest az ágyban kötöttek ki. Ivan kertelés nélkül bevallotta, hogy minden megtörtént közte és a művésznő között, ami csak megtörténhetett. A kettejük közötti viszony odáig fajult, hogy Ilona Kislomposnak becézi a férfit, akinek helyében biztosan nem dicsekedne egy férfi sem a becenevével, de Ivan büszke rá, hogy Ilona ilyen jelzőkkel illeti.

Valódi nőnek tartja Medveczky Ilonát, aki képes volt belőle kihozta az igazi férfit. Ennél többet viszont már nem árult el, Iván csak annyit nyilatkozott a Borsnak, hogy ami Medveczky és közte jelenleg van, az csak kettőjükre tartozik.

A napilap próbálta Ilonát is utolérni, hogy érdemben nyilatkozhasson új szerelméről, de a lapzártáig nem kaptak választ.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását