2024. május 17. - Paszkál

Kaká nem megy sehova

A továbbiakban is az AC Milanban futballozik a brazil válogatott Kaká, vagyis nem szerződik a mesés ajánlattal előállt Manchester Cityhez.A tárgyalások megszakadását mindkét klub bejelentette, az okot illetően azonban különbözően nyilatkoztak az illetékes
2009. január 20. kedd 08:40 - Hírextra
"A pénz nem minden Kaká számára - mondta az olasz állami televízióban Silvio Berlusconi klubtulajdonos. - Lehetővé tettük a neki, hogy megismerje az ajánlatot, ... de más értékrendje van."
A miniszterelnök még hozzátette: "Amikor azt hallottam tőle, hogy maradni akar, hogy kivételezettnek érzi magát, mert viselheti a Milan mezét, és hogy sokra tartja a szurkolók közelségét, barátságát, szeretetét, melyet az elmúlt napokban kifejezésre juttattak, azt mondtam, alleluja, és egymás karjaiban kötöttünk ki."

"A Manchester City véget vetett az AC Milannal folytatott tárgyalásoknak Kaká esetleges átigazolását illetően - áll az angol klub közleményében. - A hétfői találkozó után úgy éreztük, valószínűtlen, hogy a két egyesület meg tud állapodni. Az egyeztetések még most is csak előkészületi szakaszig jutottak, ráadásul a játékos egyetlen pillanatra sem volt bevonva ezekbe."

Maga a főszereplő úgy fogalmazott: jelenleg semmin nem akar változtatni."Valamennyi üzenet, melyet kaptam, arról szólt, hogy hallgassak a szívemre, és úgy vélem, végül ez történt. Egyáltalán nem a pénzről van szó" - tette hozzá.

A 26 éves aranylabdás labdarúgóért brit médiaértesülések szerint 110 millió eurónak megfelelő összeget, más források alapján 100 és 150 millió euró közötti átigazolási díjat ajánlott az AC Milannak az Abu Dzabi United Group, illetve Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk által tulajdonolt Manchester City, amely emellett hivatalosan nem közölt mértékű, de soha nem látott összegű fizetést ígért a játékmesternek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását