2024. május 2. - Zsigmond

Joshi Bharat nekimegy Mónikának

A TV2 úgy döntött, hogy új sikerműsorát a Joshi Bharat fémjelezte sorselemző műsort a rivális RTL hasonszőrű Mónika showjával egy időben fogja vetíteni, megteremtve ezzel a két csatorna közti abszolút versenyhelyzetet.
2009. január 20. kedd 14:10 - Brü
Mivel a TV2 jelenleg legsikeresebb műsora Joshié, ezért nem meglepő a csatorna lépése, miszerint felveszik a kesztyűt a konkurens RTL Klub azonos műsorsávjában sugárzott Mónika show című műsorával. Február 2-tól tehát 17.25-től láthatjuk Joshi sorselemző műsorát. az indiai műsorvezető nem fél a kihívástól, mint elmondta eddig is szerepelt TV-műsorokban, de amióta saját show-ja van azóta az utcán is egyre többen ismerik meg és szólítják le. Ugyan nagy verseny várható, de Joshi leszögezte, hogy neki csak az a feladata, hogy a saját munkáját jól végezze, valódi emberek valódi problémáiról és azok valódi megoldásáról fog szólni a műsor továbbra is.

Selmeczi Viktória a Mónika Show főszerkesztője nem lepődött meg a döntés hallatán. Régóta rebesgette már ezt a konkurencia, várható volt, hogy meg is lépik a műsoridő megváltoztatását. Selmeczi kijelentette, hogy nem félnek a konkurenciától, több próbálkozás is elvérzett már, ami arra irányult, hogy megdöntsék Mónika nézettségét, de ez eddig nem sikerült. Újabb izgalmakkal vértezik fel a saját showjukat, így több izgalommal tudnak majd szolgálni a nézőközönség számára.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását