2024. május 9. - Gergely

Majdnem agyonvertek egy libatömőt

Rejtélyes bűncselekményben nyomoz a Bács-Kiskun-Megyei rendőrség: sem az indíték, sem a helyszín, sem az időpont nem ismert, annyit tudni csak, hogy egy kevés híján agyonvert férfit találtak az egyik kiskunsági tanyán.
2009. január 18. vasárnap 08:24 - Hírextra
A HavariaPress úgy tudja, hogy az 56 éves áldozatot - aki jelenleg élet és halál közt lebeg a kecskeméti kórházban - egy Bócsa közli tanyán találták meg munkatársai. A Csongrád megyei Sándorfalváról a Kiskunságba érkezett férfi alkalmi munkákból élt, legutóbb libatömőként dolgozott. Pénteken reggel találták meg munkatársai a tanyán, teljesen szétvert fejjel. A mentők a férfit Kiskunhalasra szállították a kórházba, ahonnan - súlyos, életveszélyes állapota miatt - még azon a napon továbbszállították Kecskemétre, a megyei kórházba. A rendőrség információi szerint bizonyos, hogy az áldozatot nem a tanyán verték meg, ahol megtalálták.

A nyomozók jelenleg azon dolgoznak, hogy feltérképezzék előző napi útvonalát: annyit tudnak, hogy csütörtökön a férfi járt Bócsán és Soltvadkerten is, s az 54-es úton gyalogolt. Egyelőre sem a brutális bántalmazás indítéka, sem annak helye, sőt pontos ideje sem ismert. A nyomozók ezért kérik, hogy aki a magas, bajszos, ősz hajú, erős testalkatú férfival találkozott, vagy látta az 54-es út mentén gyalogolni, jelentkezzen. A kérdéses napon, azaz csütörtökön, sötétkék munkás sapkát viselt, fekete orkán kabát, illetve drapp farmer volt a férfin, s egy szatyrot tartott a kezében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását