2024. május 2. - Zsigmond

MSZP: több jelölt is az elnöki posztra

A jelenlegi elnököt, Baracskai Józsefet, és a jelöltként felmerült Kondorosi Ferencet egyaránt támogatja a megyei elnöki tisztújításon az MSZP zalaegerszegi szervezete - tájékoztatta az MTI-t szombaton a párt újból megválasztott zalaegerszegi elnöke.
2009. január 17. szombat 19:37 - Hírextra
Tarr Ervin, aki a városi tisztújításon további két évre kapott bizalmat a tagságtól, elmondta: a zalaegerszegi szervezet a mostani megyei elnököt és az Új rend és szabadság kormánybiztosát egyaránt támogatja a január 31-én esedékes megyei tisztújításon. Kondorosi Ferenc karácsony előtt közölte az MTI-vel, hogy az elmúlt hónapokban számos megkeresést kapott Zala megyéből, ezért fogadta el a felkérést, hogy a megyei elnöki posztra jelöljék.

Tarr Ervin beszámolt arról is, hogy aláírásgyűjtési akciót szervez az MSZP a zalai megyeszékhelyen annak érdekében, hogy a város közgyűlése 10 százalék alá mérsékelje a víz- és csatornadíjak, valamint a hulladékszállítás díjának emelésének mértékét. Decemberben a képviselők többsége ugyanis megszavazta a vízdíjak 19,9 százalékos és a hulladékszállítás 22,6 százalékos, az MSZP szerint indokolatlanul nagy mértékű emelését.

Az MSZP most azért kezd aláírások gyűjtésébe, hogy lakossági támogatást szerezzen a mérsékeltebb emelést javasló újabb javaslatukhoz. Terveik szerint - eredményes fellépésük esetén - március elsejétől csökkenhetnének Zalaegerszegen a közszolgáltatási díjak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását