2024. április 30. - Katalin, Kitti

Schobert Norbert haldoklik?

Schobert Norbert teljes vagyonát ráíratta feleségére, Rubint Rékára. Tette ezt, azért mert veleszületett szívbetegségben szenved, melyről azonban csak nemrég szerzett tudomást.
2009. január 15. csütörtök 06:59 - Brü
Norbi miután megkapta az orvosi leleteket, több szakértővel is konzultált, volt, amelyik pár évet, a másik tizenötöt jósolt neki. A tornakirály úgy érezte, hogy számot kell vetni az életével és fel kell készülnie a legrosszabbra, a halálra is. Elmondása szerint a rossz hír kiderültekor teljesen összeomlott, pánikhangulat vette úrrá magát rajta és feleségén is. A férj számba vette sürgős teendőit, melyek között többek között az is szerepelt, hogy vagyonát Réka nevére írassa át. Céget, autót, az „egész életét”, ahogy Norbi fogalmazott.

Réka jó feleséghez méltó módon azonnal párja mellé állt, de elmondta, hogy Norbi a hír kiderültét követően hónapokig bezárkózott, önmaga árnyéka volt és ez a hangulat rá is átragadt. Éjszakákon át sírt, az összeomlás határán állt, de férje felé ezt nem mutatta, erősnek kellett lennie. Ez azonban már a múlt, Norbi jobban érzi magát, bevonta párját az üzleti élet rejtelmeibe, hogy tanuljon s levetkőzze túl jószívű mivoltát, ami az élet ezen területén nem a jó tulajdonságok közé tartozik.

Norbi életének minden percét örömmel éli meg, a munkája befejeztével már csak a családjára koncentrál, velük tölti az összes szabadidejét.
Forrás: hirextra/blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2009. január 15. 23:14
na, ezt hogyan népszerűsíti majd? ;P

(eladhatná, mint az Albert Györgyi a "depresszióját"...)
Pásztor
2009. január 15. 15:57
Tényleg az. Ezért hívják bulvárnak -vagy csak én asszociálok rosszul? De hát ez kell a népnek: ha kenyér nincs, legalább cirkusz legyen.
(Egyébként az alaphírt a blikk írta meg, a hírextra csak feldolgozta.)
"Mi lenne ,ha rólad jelenne meg egy ilyen cikk?" Bár nem én írtam, de a válaszom: Ezeregyedszerre is elátkoznám magam amiért celeb lettem. Vagy hidegen hagyna, hisz hozzászoktam: celeb vagyok.
naphold
2009. január 15. 15:29
Felháboritó,amiket ott kint az Anyaországban összevissza irtok !Ne a sztárt,de legalább az embert tisztelnétek ! A cikk irója nem gondol arra,hogy néha az ostor visszaüt ?! A pénz utáni hajsza kedvéért....! Mi lenne ,ha rólad jelenne meg egy ilyen cikk ? Ha van egy cseppnyi tisztesség benned,bocsánatot kérsz S. N.-től,főleg a cimért,és mihamarabbi jobbulást kivánsz NEKI !
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását