2024. április 25. - Márk

600 postás nem tudta kivinni a küldeményeket

Szerda délután két óráig mintegy 600 postás nem tudta megkezdeni a kézbesítést az időjárási viszonyok és a járhatatlan utak miatt; a helyzet a Dél-Dunántúlon a legsúlyosabb - tájékoztatta Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője az MTI-t.
2009. január 14. szerda 16:33 - Hírextra
Tizenhat posta nem nyitott ki, mert az ott dolgozók nem értek be munkahelyükre. A helyzet a Dél-Dunántúlon, Baranya, Vas és Zala megyében a legsúlyosabb, több mint 500 kézbesítő vár arra, hogy járhatóak legyenek az utak, és megkezdhessék a napi küldemények, valamint a nyugdíjak kézbesítését - írta közleményben.

A régióban több település megközelíthetetlen volt, oda a postai járatok sem jutottak el időben - fűzte hozzá.

A szóvivő közlése szerint a Magyar Posta vezérigazgatója felhívta a dolgozók figyelmét a közszolgáltatói feladatok ellátásának fontosságára, de hozzátette, hogy a munkavégzés során a postások nem veszélyeztethetik saját testi épségüket. Ezért ha úgy ítélik meg, hogy biztonsággal nem tudják ellátni a szolgálatot, akkor nem indulhatnak útnak.

Amint adottak a biztonságos közlekedés és munkavégzés feltételei, a Magyar Posta munkatársai azonnal megkezdik a munkát - zárul a közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását