2024. május 3. - Tímea, Irma

Freinek vége?

Tanulságos volt Frei Tamás számára a tv2 dzsungel show-ja, A sztárok a fejükre estek. Több országból érkezett érdeklődés műsorára, ő mégsem csak a televíziózásban látja a jövőt. A Borsnak adott interjúból kiderül, hogy új kalandokra vágyik, miközben szenv
2009. január 12. hétfő 13:05 - Toportyán
Arra a kérdésre reagálva, hogy elégedett-e a műsorral, elmondta, hogy a tv2 vezetőivel összeülve értékelték a műsort, és egyetértetek abban, hogy egy ilyen szervezésű műsort ilyen kis stábbal, viszonylag olcsón, és sikeresen csináltak meg. Kiugróan magas nézettséget nem hozott, de nem is volt bukás. Nagyon sok tanulsággal szolgált emellett, hogy eddig még sehol nem használt technikákat alkalmazott, ami így utólag visszagondolva nem tett jót a produkciónak. A folytatás lehetősége Magyarországon vagy igen, vagy nem alapon alakul, nem lehet még tudni, de a világ több pontjáról érdeklődnek iránta.



A kávé

Frei a műsor után közvetlenül nem tért haza, hanem utazgatott, világot látott, legalábbis külső szemlélő szerint, de ő elmondta, hogy a kávéhálózat bővítése érdekében járt ültetvényeken, és tárgyalt tulajdonosokkal, a luxus majd' teljes formáját mellőzve. Madagaszkáron például barna víz folyt a csapból, és egy bőrbetegséget is sikerült összeszednie. A tévé miatt nem, inkább csak a kávé miatt utazgat mostanában a mindent megmutató riporter. Általában ültetvények környékére megy nyaralni is. A kávékultúra minden apró darabját meg akarja ismerni és ismertetni a magyarokkal.

A kávézásról felemelően beszélő riporter elmondta, hogy a médiában még nem talált új kihívást, mást szeretne csinálni, mint az elmúlt tizenhárom évben, amikor is járta a világot, és minden hónapban bemutatott egy riportfilmet. Beképzeltség nélkül kijelentheti, hogy ő csinált interjút a legtöbb királlyal, elnökkel, hollywoodi sztárral, éhezőkkel és bűnözőkkel.

A kilátások

Meglehetősen sok dolgon gondolkozik egyszerre, kilátásba helyezett egy könyvet, mozi-dokumentumfilmet forgatna. Olyan új dolgot szeretne csinálni, amihez szüksége van az összes tudására és tapasztalatára, a Dosszié nem engedte, hogy megmutassa másik arcát is, ezért eljött a váltás ideje.
Forrás: Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását