2024. április 16. - Csongor

A tartozók is kapnak áramot

Nem kapcsolja ki az E.ON Hungária csoport az áram-, illetve gázfogyasztásból a fizetési hátralékot felhalmozott lakossági fogyasztókat addig, amíg extrém hideg az időjárás - tájékoztatta a szolgáltató az MTI-t pénteken.
2009. január 9. péntek 16:33 - Hírextra
Mint azt a társaság közleményében írta: azért döntöttek így, mert a közelmúltban több haláleset is történt a rendkívül hideg időjárás miatt. Emlékeztettek rá, hogy Szabó Máté országgyűlési biztos felhívást tett közzé a hideg okozta halálesetek megelőzése érdekében.

A döntés értelmében azokat a fogyasztókat, akik akár áram-, akár gázszámlájuk rendezésével elmaradtak, és az E.ON Hungária már tájékoztatta őket a szolgáltatás felfüggesztésének várható időpontjáról, egyelőre nem kapcsolják ki a fogyasztásból.

Hangsúlyozták azonban, hogy az extrém hideg időjárás enyhülését követően a kikapcsolásokat végrehajtják, ha a hátralékot időközben nem rendezik a fogyasztók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását