2024. április 20. - Tivadar

Nincs szükség iskolabezárásra

A hevesi megyegyűlés szocialista elnöke nem tarja indokoltnak a jövő hét elejére iskolaszünet elrendelését - erről maga Sós Tamás tájékoztatta csütörtökön az MTI-t.
2009. január 8. csütörtök 19:50 - Hírextra
A politikus azt követően nyilatkozott, hogy Ódor Ferenc (Fidesz), a Megyei Önkormányzatok Országos Szövetségének (MÖOSZ) elnöke bejelentette: 18 megyében a megyei fenntartású oktatási intézményekben háromnapos szünetet rendelnek el a gázkrízis miatt.

Sós Tamás szerint az intézkedés komoly zavarokat okoz az oktatásban. Ráadásul az oktatás elmaradása esetén is gondoskodni kell a diákokról, vagyis fűteni kell az intézményeket.

Ugyanakkor a gázellátás szempontjából egyre kedvezőbben alakul a helyzet, illetve az intézkedés elrendelése a főjegyzők hatáskörébe tartozik - mondta Sós Tamás.

Az ország 19 megyéje közül egyébként csak Hevesben működik szocialista vezetésű megyegyűlés, a fennmaradó 18 fideszes irányítás alatt áll.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását