2024. május 16. - Mózes, Botond

Gyilkos hideg: hárman fagytak meg

Három ember halt meg a hidegben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt napokban, az idei télen már tizenegyen vesztették életüket a megyében - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szerdán.
2009. január 7. szerda 13:40 - Hírextra
Sátoraljaújhelyen egy 78 éves helyi férfit a mentők lakásáról félig kihűlt állapotban szállítottak kórházba, ahol január 4-én meghalt. Egy 72 éves cserépváraljai férfi január 6-án kórházba szállítás közben, a mentőben halt meg, őt a lakása előtt az újságkihordó a földön fekve találta - közölte Gaskó Bertalan a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy, az ebédet házhoz szállító ugyanezen napon jelentette a bodrogközi Ricse körzeti megbízottjának, hogy Lácacsékén egy családi házban holtan találta a ház tulajdonosát, egy 39 éves férfit. Az elsődleges orvosi vélemények szerint mindhárom esetben a halálesetek oka kihűlés volt - tette hozzá.

Gaskó Bertalan azt is elmondta: Borsod-Abaúj-Zemplén megyében október 15-től kihűlés miatt már 11-en vesztették életüket. Az ezt megelőző téli időszakban is 15-en haltak meg a hideg miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását