2024. május 20. - Bernát, Felícia

Lánykérésre készül a trónörökös?

Feltűnő változás történt Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton üdülési terveiben: a herceg az ilyenkor szokásos síelés helyett apja, Károly walesi herceg skóciai birtokára vitte barátnőjét, azonnal felélesztve a közeli eljegyzéssel kapcsolatos
2009. január 3. szombat 16:45 - Hírextra
Az eredeti várakozások szerint az idén 27 éves Vilmos - Károly és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki apja után a második a brit trónöröklési sorban - az újév első napjaiban alpesi sítúrára utazott volna a vele egyidős Kate-tel.

A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - szombati értesülése szerint azonban a fiatal herceg és barátnője ehelyett a skóciai Aberdeenshire grófságbeli Birkhallban, Károly egyik téli rezidenciáján tűnt fel, ahol hat napot töltenek az idősebbik trónörökös és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő társaságában.

A lap bennfentes forrása szerint ez az első eset, hogy Vilmos tartósabb üdülésre magával vitte apjához Kate-et, és ez "bizony okozott valamelyes izgalmat".

Az izgalom forrása a The Sun szerint az, hogy az üdülési terv módosítása nyomán ismét megindulnak a spekulációk az idei eljegyzéssel kapcsolatban.

A nagy hírre már évek óta vár a brit sajtó és a közvélemény, különösen karácsony és újév táján.
A bejelentés azonban eddig rendre elmaradt, sőt két éve arra a sokkoló hírre ébredtek az alattvalók, hogy a pár útjai különváltak. A szakítás állítólagos oka az volt, hogy Kate már a házasságot szorgalmazta, ám szőke - és újabban szakállas - hercege akkor még nem érezte úgy, hogy ennek eljött az ideje.

A mosolyszünet mindazonáltal nem tartott sokáig. Vilmosnak sikerült visszacsábítania kedvesét, és a kapcsolat szorosabbnak tűnik, mint valaha.

Ha azonban az eljegyzést az idén végre be is jelentik, az sem jelent feltétlenül a közeli jövőben trónörökösi lakodalmat. Vilmos már korábban nyilvánosan közölte, hogy "28, esetleg 30 éves" koráig nem tervezi a házasságot, bár udvari bennfentesek szerint a herceg még három évig nyilván nem váratná barátnőjét, akivel hetedik éve jár.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását