2024. június 16. - Jusztin

Hajrá Győr!

Az eddig százszázalékos dán Ikast otthonában lép fel szombaton 16:10-tól a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában.
2009. január 1. csütörtök 16:07 - Hírextra
A magyar bajnok a sorozatbeli egyetlen vereségét éppen a norvég olimpiai és világbajnokokkal felálló Ikast ellen szenvedte el november 9-én. Az akkori összecsapás úgy lett 27-25 az Ikastnak, hogy az ETO már 15-8-ra is vezetett, de elfáradt. Abból a csapatból csak Bradeanu marad ki: a győri román klasszis várandós.

A BL másfél hónap szünet után folytatódik, azóta lezajlott a macedóniai Európa-bajnokság, míg az óév utolsó napjaiban rendezték meg Dabason a Bajnokok Kupát, amelyet éppen a Győr nyert meg. A magyar együttes azóta is folyamatosan edz, naponta kétszer, és majd pénteken utazik Dániába.
Görbiczék számára egy bravúros győzelem - ha nagyobb kétgólos különbségnél - akár csoportelsősséget is érne, ugyanakkor a vereségnél sincs gond, mert főleg január 17-én, az orosz Zvezda Zvenyigorod otthonában lenne fontos értékes eredmény kiharcolása, az ugyanis nyolc közé jutást érne. Közben, január 11-én még a macedón Kometal Szkopje látogat Győrbe.

A csoport állása a 3. forduló után: 1. Ikast (dán) 6 pont, 2. Győr 4, 3. Zvenyigorod (orosz) 2, 4. Kometal Szkopje (macedón) 0
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását