2024. május 2. - Zsigmond

Sarah Palin nagymama lett

Egészséges fiúgyermeknek adott életet Sarah Palin alaszkai kormányzó, volt republikánus alelnökjelölt 18 éves hajadon lánya - jelentette online kiadásában a People magazin.
2008. december 30. kedd 11:30 - Hírextra
Bristol Palin terhessége az amerikai elnökválasztási kampány témái közé is bekerült néhány napra szeptember elején, amikor John McCain alelnökjelöltnek választotta a kormányzót.

A kisfiú vasárnap született 3,3 kilogrammos súllyal az alaszkai Palmerben. Neve Tripp Easton Mitchell Johnston. "A baba és Bristol is jól van. Mindenki nagyon izgatott" - mondta a magazinnak Colleen Jones, Sarah Palin nagynénje.

A kormányzó hivatala családi magánügynek tekinti a kisbaba megszületését, amelyről ezért nem közöl információkat. A kórház munkatársai, John McCain szóvivője és Palin szűkebb családjának tagjai sem nyilatkoztak az üggyel kapcsolatban.

Sarah Palin szeptember 1-jén, a republikánus elnökjelölt-állító konvenció első napján közölte, hogy az akkor még csak 17 éves Bristol öthónapos terhes, a babát megtartja és házasságot köt az apával. A bejelentéssel el akart oszlatni egy híresztelést, amely szerint legkisebb fia, a Down-kóros Trig valójában az unokája, akit gimnazista lánya szült, és ezt eltitkolták. Barack Obama demokrata elnökjelölt másnap közölte, hogy az elnökválasztási kampányban a jelöltek családja, különösen gyerekei nem támadhatók.

A kis Tripp apja a 18 éves Levi Johnston. A pár jövő nyárra tervezi az esküvőt - ezt októberben jelentette be Sherry Johnston, az újszülött másik nagymamája, akit egyébként időközben letartóztattak kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt.

Sarah Palin protestáns vallású és konzervatív beállítottságú, élesen ellenzi például a terhességmegszakítást. A 44 éves asszonynak és férjének, Toddnak öt gyermeke van; Trig héthónapos, Piper 7 éves, Willow 14, Bristol bátyja, Track pedig 19 éves.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását