2024. május 9. - Gergely

Győztek a ferfiak

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29-28-ra nyert a szerb csapat ellen a január 16-án kezdődő horvátországi világbajnokság felkészülési mérkőzésén, Balatonfüreden.
2008. december 29. hétfő 20:15 - Hírextra
Eredmény:
Magyarország-Szerbia 29-28 (12-12)
-----------------------------

Mindkét együttes a bő két hét múlva kezdődő horvátországi vb-re készül, ám most még a légiósok mellett a biztos utazóknak számító alapemberek is hiányoztak.

Jól kezdtek a magyarok, 6. percben 3-1-re, majd később 7-4-re vezettek. Rendezték a soraikat a vendégek, sorozatban hatszor voltak eredményesek, és fordítottak. Hajdu János szövetségi kapitány a tízperces gólcsend hatására időt kért. Az átalakított csapat még a szünet előtt egyenlített.

A második félidőben már sokkal mozgékonyabb volt a magyar támadóalakzat, és gyakorta sikerült üres társat vagy pedig százszázalékos helyzetben lévőt találni. Gyorsan jött a fordítás, és a Hajdu-csapat ellépett 24-19-re. A hajrá előtt feljöttek a szerbek, így egy kicsit izgulni kellett. Az utolsó perc 29-28-nál emberhátrányban kezdődött, és végül nem kellett újabb találat a sikerhez.

A két gárda kedden, a veszprémi kézilabdagálán ismét összecsap - immár előszilveszteri "bulizós" hangulatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását