2022. július 1. - Tihamér, Annamária

Súlyos baleset: osztrák autó ütközött

Két jármű ütközésében ketten súlyosan, egy ember könnyebben megsérült szombat délelőtt a 64-es úton, a lajoskomáromi bekötőút közelében; a sérülteket mentőhelikopterrel és -autóval vitték kórházba - tudta meg az Országos Mentőszolgálattól az MTI.
2008. december 27. szombat 15:54 - Hírextra
A sérülteket a helyszínre irányított balatonfüredi mentőhelikopter és az enyingi mentőegység vitte Székesfehérvárra, a Fejér Megyei Szent György Kórházba - mondta az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes tisztjének tájékoztatása szerint a helyszínre a sárbogárdi tűzoltók vonultak ki. A baleset során egy személyautó és egy kisteherautó ütközött, a személyautó osztrák rendszámú volt - közölte Makó Gábor polgári védelmi főhadnagy.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. R. Szabó Ágnes szóvivő későbbre ígért részleteket a balesetről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását