2024. május 17. - Paszkál

Nem reménytelen a Real Madrid helyzete

A spanyol futballbajnoki címet védő Real Madrid december elején érkezett vezetőedzője szerint a csapat bonyolult és nehéz időszakot él át, de még van idő a kilábalásra.
2008. december 26. péntek 13:57 - Hírextra
Juande Ramos karácsonyi nyilatkozatában hangoztatta, hogy ő optimistán ítéli meg a jövőt, s azzal együtt bizakodó a folytatást illetően, hogy együttesének 12 pont a hátránya az örök rivális, a jelenleg téli szünetet tartó Primera Divisiónban magabiztosan vezető FC Barcelonával szemben.

"Biztos vagyok benne, hogy a csapat felemelkedik. Erre garanciát jelenthet a játékosok hozzáállása, fogékonysága, ami egyszersmind ideális bármelyik vezetőedző számára, aki itt dolgozik. Együtt igenis sokat tehetünk az előbbrelépésért, mindenek előtt azért, hogy elégedetté tegyük szurkolótáborunkat - jelentette ki a vezetőedzői poszton a német Bernd Schustert váltó spanyol szakember, aki hozzáfűzte: - Hat hónap intenzív munka vár ránk ebben a nagy múltú klubban, ahol több első rangú labdarúgó játszik, s meggyőződésem, hogy a közös erőfeszítéseknek meglesz az eredményük."

A Real az ötödik helyen várja a pontvadászat folytatását: a királyi gárda január első hétvégéjén a szintén 29 ponttal hatodik helyezett Villarrealt fogadja a Santiago Bernabéu Stadionban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását