2024. május 20. - Bernát, Felícia

Hóhért megfosztották világbajnoki övétől

Már nemcsak szóbeszéd: Nagy "Hóhér" Józseftől hivatalosan is elvette a világbajnoki övet a WBF bokszszervezet (WBF), amiért a magyar öklöző elvállalt egy ukrajnai meccset, amelyet a WBF nem pártolt.
2008. december 26. péntek 11:19 - Hírextra
A profiboksz.hu beszámolója szerint a szervezet azt követően fosztotta meg cirkálósúlyú bajnoki címétől a hajdúsági öklözőt, hogy az elmúlt hétvégén pontozásos vereséget szenvedett az IBO interkontinentális bajnokától, az ukrán Vitalij Ruszaltól.

Már a találkozót követő napon megérkezett a WBF levele a Nagyot foglalkoztató Profibox Promotion vezetőjéhez, s ebből kiderült, hogy gyakorlatilag már az összecsapás létrejöttekor megszületett az "övtelenítő" döntés, amiben nem játszott szerepet a mérkőzés végeredménye.

"A menedzserem közölte velem, hogy elvehetik a címet, de titkon reméltem, hogy mégis enyém marad az öv. Remélem, hogy újra megkapom a lehetőséget a WBF-nél. Az ellenfél nem számít, mert én hajlandó vagyok megküzdeni bárkivel" - mondta Nagy.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását