2024. május 4. - Mónika, Flórián

Karácsonyi menetrend

Az ünnepi közlekedési szokásokhoz igazodva változik a BKV járatainak menetrendje karácsonykor.Karácsonykor a járatok reggel és napközben a szombati menetrendek szerint közlekednek.
2008. december 23. kedd 06:40 - Hírextra
A 100-as és a 116-os autóbuszok, valamint a 62A villamosok a megszokott, szombati alapmenetrend szerinti üzemidőben járnak. Az utolsó metrószerelvények 15.30-kor indulnak a Deák Ferenc téri állomásról, ahol kölcsönösen bevárják egymást, biztosítva az átszállási lehetőséget.

Az autóbuszok, a villamosok és a trolibuszok legkésőbb 16.00 órakor, illetve a megállóhelyeken meghirdetett szombati menetrendhez igazodva 16.00 óra előtt néhány perccel indulnak utoljára.
Délután négy órától csak az éjszakai járatokkal lehet utazni.

Az éjszakai járatokon december 24-én 16.00 órától éjfélig a helyszínen váltott vonaljegy (éjszakai jegy) helyett elegendő az olcsóbb vonal-, gyűjtő, vagy átszállójegy érvényesítése. Este 23.00 óra után az éjszakai járatok a szombat éjszakai menetrend szerint közlekednek.December 25-én és 26-án a járatok vasárnapi menetrend szerint közlekednek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását