2024. március 29. - Auguszta

Kondorosi alelnök lehet

Kondorosi Ferenc elfogadta a felkérést, hogy az MSZP zalai szervezetének egyik elnökjelöltje legyen - erősítette meg az érintett hétfőn a Zalai Hírlap információját az MTI-nek.
2008. december 22. hétfő 11:00 - Hírextra
Az Új rend és szabadság program kormánybiztosa közölte: az elmúlt hónapokban Zala megyéből számos megkeresést kapott, hogy kapcsolódjon be a megye közéletébe. Mint mondta, érdeklődéssel és köszönettel fogadta a felkérést, hogy a januárban esedékes tisztújítás során a zalai szervezet elnöki posztjára jelöljék, megjegyezve, hogy ezt még nem öntötték hivatalos formába.

Kondorosi Ferenc hozzáfűzte: az elmúlt hetekben sok zalai közéleti emberrel találkozott, és azt tapasztalta, hogy sokat segíthet, ha Budapesten is többen lobbiznak Zalaegerszegért, a zalai gazdasági, társadalmi élet erősítéséért. A távolságot nem tartja akadálynak az internet világában, ráadásul sok hétvégét tölt Zalaegerszegen, ahonnan 1979-ben költözött a fővárosba.

Baracskai József, az MSZP jelenlegi Zala megyei elnöke az MTI-nek elmondta: a megyében még nem álltak össze a jelölő bizottságok, így hivatalosan nem lehetnek jelöltek. Az elnöki posztért ugyancsak ringbe szálló mostani elnök szerint január második hetében állhatnak fel a testületek és fogadhatják majd a hivatalos jelöléseket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását