2021. október 21. - Orsolya

Trolival karambolozott egy autó

Öten megsérültek, amikor összeütközött egy személyautó és egy 77-es trolibusz szerda délután a főváros XIV. kerületében, a Cinkotai út és a Zoborhegy utca kereszteződésében - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2008. december 17. szerda 15:53 - Hírextra
Hujber Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese elmondta, hogy a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben öten sérültek meg, közülük hárman a trolibuszon utaztak. A személyautó sofőrjét a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk a gépkocsiból, a férfi mellett ülő nő szintén megsérült; állapotukról egyelőre nem kaptak információt.

A Cinkotai utat teljes szélességében lezárták - mondta.Erős János, a BKV fődiszpécsere közölte: a baleset miatt a 77-es trolibusz vonalán a Vezér út és a Öv utca között pótlóbuszokkal szállítják az utasokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását