2024. május 9. - Gergely

"Arrogáns" Tom Cruise

Tom Cruise filmsztár "arrogánsnak" nevezte három évvel ezelőtti viselkedését az NBC televízió Today című műsorában, és közölte, hogy tanult az interjúból, amelynek során áltudománynak bélyegezte a pszichiátriát.
2008. december 15. hétfő 21:25 - Hírextra
A színészt a nyilatkozat után számos kritika érte, és ismét címlapokra került a szcientológia iránti elkötelezettsége. A vallási szervezet köztudottan berzenkedik a tudat- és hangulatmódosító szerek ellen.

Cruise a 2005-ös tévéincidens óta hétfőn jelent meg először a Matt Lauer vezette show-műsorban. "Miután megnéztem, tényleg úgy véltem, hogy nem ez volt a szándékom. Arra gondoltam magamat nézve, hogy arrogánsnak látszottam" - ismerte el, s hozzátette: "Sokkal jobban kellett volna kezelnem."

Lauer - ismerve Cruise elmegyógyászatot elutasító nézeteit - három éve rákérdezett, hogy vajon a pszichiátria segíthet-e embereken. "Sohasem értettem egyet a pszichiátriával. Mielőtt szcientológus lettem volna, sohasem értettem egyet a pszichiátriával" - replikázott akkor Cruise, és rátromfolt: "Maga nem ismeri a pszichiátria történetét! Én ismerem!"

A sztár - akinek Valkyrie című második világháborús filmdrámáját a jövő héten mutatják be Amerikában - "lehiggadását" nem csak a hétfői tévéműsor jelezte; nemrégiben a People magazinban is önkritikát gyakorolt a viselkedése miatt, és azon is viccelődött, hogy mekkora cirkuszt csinált az Oprah Winfrey-show-ban, amikor a kanapéra ugorva kiáltotta ki, mennyire szerelmes Katie Holmes-ba, aki később a felesége lett.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását